Tuincentrum

Naast een ruim aanbod aan vaste planten en eenjarigen kunt in onze kassen gezellig snuffelen tussen de vele trendy artikelen die hier te koop zijn. Hiermee haalt u het buitenste binnen. In onze kas vindt u vele artikelen voor uw tuin. Bijvoorbeeld voor gazonproblemen. Wij kunnen u niet alleen alle middelen leveren maar weten ook hoe en wanneer u ze moet toepassen!

Welkom in ons tuincentrum!!
We gaan alweer richting pasen. Bloembollen, violen, primula's , onze winkel staat er vol mee. Zoek je een cadeautje of iets voor jezelf kom dan even binnen voor leuke ideetjes of laat iets persoonlijks maken!
Wist u dat wij ook bezorgen?
Heeft u nog groene vingerkaarten en ze vergeten in te leveren? Geen nood! We gaan langzaam maar zeker over op een nieuw spaarsysteem met Piggy. U kunt uw stempelkaart zo laten overzetten op Piggy. Heeft u nog geen Piggyspaarsysteem? Wij regelen dat zo voor u!
Via de piggy-app kun je de QRcode van je Piggy kaart op je telefoon zetten je hebt dan het kaartje niet nodig. Handig als je met meer mensen op 1 kaart spaart.
Voor elke stempel op de groene vingerkaart krijg je 5 Piggypunten. Je spaart 1 piggypunt voor elke €* die je afrekent op het tuincentrum.
*Facturen van het hoveniersbedrijf vallen hier niet onder!!
Wat krijg je voor deze piggypunten?
In Januari en September zijn 500 punten goed voor €5,- korting op uw aankopenin die maanden. In de loop van het jaar ziet u vanzelf nog wat andere aanbiedingen voorbij komen.

Tuincentrum en hoveniersbedrijf Gerben Calkhoven
Rijssensestraat 280b
7441 AN Nijverdal

Contact
tel: 0548-613813
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 18.00 uur

Donderdag: tot 20.00 uur
Zaterdag: 9.00-17.00 uur